Aktuality

Suchej únor již brzy prověří pevnou vůli

17.01.2024 0:00

Suchou cestou! S tímto heslem startuje 12. ročník kampaně Suchej únor, která je v Česku tolik potřeba. Pití je doslova národní sport a dlouhodobě patří Česká republika mezi TOP 5 zemí na světě ve spotřebě alkoholu. Podle statistik se 1 000 000 lidí u nás pohybuje za hranicí rizikového pití.

„Alkohol je součástí našich životů a setkáváme se s ním při mnoha příležitostech, možná ve větší míře, než je žádoucí. Pevně věřím, že se jím nenecháme ovládat, přátelé! Každý den, kdy se lépe staráme o své zdraví, se počítá,“ uvedl Vladimír Richter, radní pro resort zdravotnictví.

Kampaň Suchej únor se tak snaží pohnout s národem, který pije přes míru! Šíří osvětu, že nepít alko, ale také nekouřit nebo nebrat drogy je v pohodě. Učí českou společnost k respektu. K tomu, že je normální a správné, když někomu záleží na svém zdraví.Průzkumy ukazují, že se to organizátorům daří. Suchej únor loni drželo více než 900 000 lidí, z toho 53 % s alkoholem zvolnila i po konci února.

Letos Suchej únor láká na opravdu zajímavé benefity. Pro sušiče připravil únorový bylinkový kalendář Leros s 29 čaji a 29 QR kódy se zajímavým obsahem ze světa zdraví. Krom toho mohou zaregistrovaní sušiči získat na svou suchou cestu online batoh plný slev, zážitků a benefitů, které ještě více umocní jejich únorovou proměnu. Batoh obsahuje měsíční členství na online cvičení, webináře, recepty, kalorické tabulky a řadu zajímavých slev. Cílem letošního Sucháče tedy není jen pauza od alkoholu, ale cesta ke zdravějšímu životnímu stylu. 

PŘIDEJTE SE, REGISTRUJTE SE na www.suchejunor.cz. Podpořte kampaň, která pomáhá měnit životy k lepšímu, ale hlavně podpořte sebe na své vlastní cestě ke zdravějšímu já. 

TEXT: pořadatelé kampaně Suchej únor 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Další informace
Login